Suku-Miilu 2021
17.12.2021suku-miilu, vuosikokous, hauho

Suku-Miilu 2021

Hauhon Kolarit esit­täy­ty­vät.

Suku-Miilun sisältö

Lataa Suku-Miilu 2021 (PDF)

  • Hauhon Kolarit esittelyssä
  • Koulunkäyntiä Keltun koulussa
  • Terva, viikingit ja neandertalinihminen
  • Kutsu vuosikokoukseen 2022

Pu­heen­joh­ta­ja Pirkko Kuukkasen ter­veh­dyk­ses­tä

Kuluneen vuoden aikana hallitus piti helmikuussa etäkokouksen ja syyskuussa Seppo ja Vuokko Kolarin kotona Leppävirralla. Siirsimme tämän vuoden kesäkuun kokouksen ensi vuodelle koronatilanteen kokoon­tu­mis­ra­joi­tus­ten takia. Kokous pidetään Kylpylähotelli Rauhalahdessa lauantaina 18.6.2022.


Parhaimmat kiitokset Raija Lassilalle yli 30 vuoden uskollisesta rahaston- ja jä­sen­re­kis­te­rin­hoi­ta­jan työstä. Kullervo Hirvonen hoitaa nyt jäsenrekisteriä ja Arvo Kerajärvi talousasioita. Tässä lehdessä on ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta. Lehden välissä ei ole enää erillistä pank­ki­siir­to­lo­ma­ket­ta. 


Syn­ty­mä­päi­vä­on­nit­te­lu on lähetetty 70 -vuotispäivästä alkaen viiden vuoden välein, nyt vanhimmat 95 v. Postitusta varten toivon, että ilmoitatte läheisen kuoleman tai osoitteen muutoksen esim. hoitokoti. 


Rauhalahti on oiva paikka tulla viettämään virkistävä viikonloppu yksin tai perheen kanssa. Oman kokemukseni perusteella kannustan järjestämään serkkutapaamisia. Mukava muistella ja vaihtaa kuulumisia. Muistoista rakentuu historian silta huomiseen. 


"Kukaan ei niin köyhä, ettei jaettavaksi ystävyyden lahjaa, kukaan ei niin rikas, ettei sitä tarvitsisi. Ilo annettu jaettavaksi, valo vietäväksi eteenpäin." - Maaria Leinosen joulurunosta radiossa 1984 


Tervetuloa kokoukseen! 


Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Pirkko Kuukkanen