Suku-Miilu 2017
1.12.2017suku-miilu

Suku-Miilu 2017

Vuo­si­kokouk­sen tunnelmia Haa­pa­nie­mel­tä

Millaisen sukuseuran haluatte tulevina vuosina? Itse näkisin että olisimme vieläkin enemmän yhteisö, jonka puitteissa jäsenet voisivat paitsi kohdata historiaansa ja sukuaan, myös tuoda omaa osaamistaan ja kiinnostuksen kohteitaan esille ikäänkuin perheen kesken. Kolareista löytyy taitavia kirjoittajia, kuvaajia, tapahtumien järjestäjiä, muusikoita ja historioitsijoita. 


Rimaa ei kannata kenenkään asettaa kovin korkealle. Facebook-yhteisöömme mahtuu kuvia perheistä, tarinoita menneistä ja ajatuksia seuratoiminnan kehittämisestä. Jatkossa meillä saattaa olla tälle aineistolle olla Kolarien kotisivulle myös blogi, jothon voidaan kerätä muistoja, tekstejä yms. 


Ikuisuuskysymys sukuseuroissa tuntuu olevan jatkuvuuden turvaaminen. Tarvitaan matalan kynnyksen tapaamisia, jotka ovat houkuttelevia myös nuorille ja lapsiperheille. Nämä voivat olla myös paikallisia. Suuremmilla paikkakunnilla tuskin tunnemmekaan kaikkia sukulaisiamme. Mihin lapset tulisivat jos saisivat valita? Kiipeilypuisto? Paikallinen kotieläintarha? 


Mielelläni näkisin tapaamisten kehittyvän suuntaan, jossa yhä nuoremmat löytäisivät paikkansa. Näistä lisää jäljempänä Miilussa.  Jos omaa perhettäsi kiinnostaisi lähiseudun Kolareiden näkeminen, nosta kättä. Kuulen mielelläni jäsenistön ideoita asian suhteen. Miinut tavoittaa Facebookin Sukuseura Kolarit-ryhmästä tai suoraan sähköpostilla. Näitä pohdiskellen toivotan antoisia lukuhetkiä Suku-Miilun parissa! 

Kolarien sukuvaakuna

Sukuseura Kolarit ry.

Tervatuoksuista tiedotusta.