Vuosi 2018Vuoden 2018 tapaamiset toteutetaan matalan kynnyksen tapahtumina, joissa rohkaistaan paikallisia jäseniä tapaamaan toisiaan kevyesti ja yhdessä sovittavan sisällön mukaan, mahdollisesti sukuseura kainalossaan. Sukuseuran Facebook-sivu toimii kampanjan keskiössä. Tapaamiset aloitetaan Tampereella, Turun seudulla ja pääkaupunkiseudulla.

Vuosi 2017Sukuseura Kolarit ry:n sääntömääräinen vuosikokous 2017 pidettiin sunnuntaina 11.6.2017 Savutuvan Apajalla Haapaniemessä.

Vuosi 2016

Sukuseuran 30-vuotis juhlakokouksesta jäi kaikin puolin "hyvä maku suuhun". Väkeä oli saapunut juhlimaan reilut 80 henkilöä, kaukaisimmat vieraat Sveitsistä. Ohjelmaa tuntui olevan sopivasti. Kukaan ei ehtinyt pitkästyä ja kaikki löysivät mieleistään nähtävää. Pentti Kolarin historiikkikatsaus oli mainio tiivistelmä seuran 30-vuotiselta taipaleelta. Tarjolla oli mm. 30 vuoden takaisen perustamiskokouksen videosta Juha Kolarin valmistama lyhennelmä, joka pyöri koko kokouksen ajan yleisön katseltavana rauhallisessa sivuhuoneessa. Pidimme myös perinteiset arpajaiset sekä myimme sukuseuran logolla varustettuja tuotteita. Pitopalvelukin oli pannut parastaan. Ruoka maittoi ja väki oli kylläinen illan suussa kotimatkalle lähtiessään.

Kiitos kaikille mukana olleille ja tapaamisiin vuoden 2017 kokouksessa.

Kolarien sukuseuran hallitus

Vuosi 2015

Sukuseuran hallitus kokoontui syyskokoukseen Leppävirralla 13.9.15 Hotelli Vesileppiksen tiloissa. Käsittelyssä oli mm. kesän sukukokouksen tapahtumat, seuraava sukulehden (Miilu) sisältö, varainhankinta-asiaa ja ensi kesänä tulevan 30v -juhlakokouksen (su 31.7.16) asiat. Oheisessa kuvassa on hallituksen jäseniä kokouksessaan ja tutustumassa Vesileppiksen tiloihin.
Vuosi 2012

Kolarien sukuseura on laajentanut Facebookiin

Kolarien Sukuseuran Facebook-ryhmä on aloittanut osoitteessa http://www.facebook.com/groups/Kolarit/. Facebook-ryhmä on Kolareista kiinnostuneiden kohtaamispaikka, jota täydennetään jatkossa koko ryhmän voimin tapahtumin, valokuvin ja uutisin. Liity ryhmään ja kutsu tuntemasi sukulaiset mukaan! Muistathan että varsinainen sukuseuraan liittyminen tapahtuu edelleen sukuseuran www-sivuilla olevan liittymislomakkeen kautta.